nieuws

Ook klant Bas mag zelf afwegen

Formules

Ook klant Bas mag zelf afwegen

ROTTERDAM – Klanten van het vernieuwde filiaal van Bas van der Heijden aan de Rotterdamse Zevenkampsering mogen vanaf deze week zelf hun groenten en fruit afwegen.

Daarmee volgt Bas van der Heijden de bij Dirk al ingevoerde strategie. Bij de opening van de nieuwste Dirk van den Broek in Amersfoort in februari dit jaar konden klanten voor het eerst zelf kiezen tussen voorverpakt of losse verkoop. Hoewel topman René van Klooster van Detailresult de drie supermarktformules van het concern – Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en Digros- niet op één hoop wil gooien, vindt er wel voortdurend meer stroomlijning van de formules plaats.

Vergroting

Het filaal van Bas van der Heijden aan de Zevenkampsering is donderdag 6 september heropend. De winkel is niet alleen vernieuwd, maar ook vergroot. De vestiging meet nu 1500 vierkante meter en heeft er dus 600 vierkante meter bijgekregen. Volgens supermarktmanager Ton van Bennekom slaat de keuze tussen voorverpakt of losse verkoop aan. 'Uit de eerste reacties blijkt dat deze extra service een schot in de roos is. Daarnaast verkopen we nu ook vers afgebakken broodjes. Deze zijn per stuk verkrijgbaar en vinden nu al gretig aftrek.'  

 

 

Reageer op dit artikel