nieuws

Supercoop moet stadswinkel sluiten

Formules

Supercoop moet stadswinkel sluiten

APELDOORN – Supercoop sluit zijn winkel in het centrum van Apeldoorn. Het is de zoveelste formule die er niet in slaagt de locatie rendabel te maken.

Ruim een jaar nadat de Velpse formule de winkel opende, is besloten de supermarkt te sluiten. De Supercoop aan de Hofstraat in Apeldoorn gaat eind dit jaar dicht, bevestigt Coop-directeur Fred Bosch in de regionale krant de Stentor.  

 

Konmar

Supercoop is niet de eerste formule die het niet lukt deze locatie succesvol te exploiteren. Jarenlang huisde in het pand een Groenwoudt-supermarkt. Die formulenaam verdween tijdens de Konmar-operatie in 2001. Super de Boer probeerde het daarna een aantal jaren. In 2007 deed Laurus de winkel over aan CoopCodis. Wat er nu in het winkelpand komt, is nog onduidelijk.

Reageer op dit artikel