nieuws

AH en Lidl hebben beste groenten

Formules

AH en Lidl hebben beste groenten

DEN HAAG – De Consumentenbond zegt dat de consum,ent voor groenten en fruit het beste terecht kan bij Albert Heijn, Lidl en op de markt.

Dat stelt de Consumentenbond donderdag op basis van onderzoek naar de prijs-kwaliteitverhouding van groenten en fruit. De prijzen bij de supermarktketens zijn niet de laagste, maar liggen volgens de bond wel op of onder het gemiddelde.

Uiterlijk en smaak

De Consumentenbond onderzocht bij de grootste supermarktketens, de markt en de Natuurwinkel de kwaliteit van appelen, bananen, sinaasappelen, kiwi's, druiven en mandarijnen en de groenten bloemkool, sperziebonen, tomaat, komkommer, broccoli en sla. De bond legde uiterlijk en smaak langs de lat.

Reageer op dit artikel