nieuws

Meester Stegeman staat in de etalage

Formules

AMSTERDAM – De Nederlandse vleeswarenproducent Meester Stegeman staat in de etalage. De Amerikaanse eigenaar Sara Lee verkoopt het bedrijf als onderdeel van het afstoten van de Europese vleesactiviteiten.

Stegeman is vooral bekend van de gesneden vleeswaren, worstsoorten en maaltijdcomponenten. In totaal werken achthonderd mensen bij vestigingen in Wijhe, Sint-Michielsgestel en Deventer. Het bedrijf ontstond toen Sara Lee-dochter Stegeman samenging met de voormalige AH-dochter Meester.

Albert Heijn verlengde onlangs het afnamecontract met Meester Stegeman met een jaar, zo meldt Het Financieele Dagblad. Voor zover bekend hebben zich nog geen kopers gemeld bij Sara Lee. Meester Stegeman maakt deel uit van de divisie Sara Lee Meats Europe.

Auteur: Joep Meijsen

Reageer op dit artikel