nieuws

Lidl start afhaalpilot in Berlijn

Buitenland 1304

Lidl start afhaalpilot in Berlijn

BERLIJN – Lidl begint in Berlijn met het testen van afhaalpunten in winkels.

De pilot gaat van start in december. Dat schrijft het Duitse Manager Magazin. Zo is het straks voor de klant in Berlijn dus ook mogelijk om verse producten online te bestellen bij de discounter en vervolgens af te halen.

Wel afhalen, niet thuisbezorgen

Over een uitrol in andere Duitse steden is op dit moment niets bekend. Thuisbezorgen van de levensmiddelen staat volgens het magazine niet op de agenda. Op dit moment bestaat het grootste deel van het aanbod in de Duitse webshop uit non-food producten.

Webshop Lidl in Nederland

In juni van dit jaar is de discounter in Nederland begonnen met het testen van een webwinkel. Via lidl-shop.nl kan de klant non-food artikelen bestellen. De producten worden thuisbezorgd via DHL. Het is niet bekend wanneer Lidl ook begint met de onlineverkoop van food in Nederland. Vorig jaar meldde Distrifood op basis van bronnen binnen Lidl dat de nieuwe webshop ook wijn zou verkopen. Voorlopig is dat echter nog niet het geval.

Reageer op dit artikel