nieuws

Aldi-overvallers Weert snel ingerekend

Branche & Bedrijf 915

Aldi-overvallers Weert snel ingerekend

WEERT – De politie heeft enkele uren na een overval op een vestiging van Lidl in het Limburgse Weert twee 19-jarige mannen opgepakt die ervan worden verdacht de overval te hebben uitgevoerd.

Volgens AD drongen woensdagochtend rond kwart voor zes twee mannen de supermarkt aan het Sint Jobplein in Weert binnen. Ze bedreigden daarbij het personeel van de winkel, waarbij ze contant geld eisten. Vervolgens gingen ze er met een onbekend bedrag te voet vandoor. Niemand raakte bij de overval gewond.

Verdachten binnen enkele uren opgepakt

De politie kwam snel in actie en stuurde er al om 6.26 uur een opsporingsbericht uit met de mededeling dat het technisch en tactisch onderzoek werd opgestart. Dat leverde al snel resultaat op. Binnen twee uur werd de eerste dader ingerekend, waarna niet veel later ook de tweede man werd aangehouden.

Verdachten ingesloten in afwachting van onderzoek

Het betreft twee 19-jarige mannen uit Weert zelf. De verdachten zijn ingesloten in afwachting van nader onderzoek.

Reageer op dit artikel