nieuws

Marqt opent vestiging in Heemstede

Branche & Bedrijf 2657

Marqt opent vestiging in Heemstede
De Marqt-vestiging aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam. Foto: Diederik van der Laan

HEEMSTEDE – Marqt opent vrijdag 12 april een vestiging in Heemstede. Het wordt de achttiende winkel van de retailer, en de eerste in Heemstede.

De nieuwe winkel van Marqt is gevestigd in een hoekpand aan de Binnenweg 41, zo laat Marqt weten.

‘Nog meer lekkers naar Heemstede’

Het gros van de zelfbenoemde eetwinkels van Marqt zitten in Amsterdam en de foodretailer heeft verder winkels in Rotterdam, Den Haag en Haarlem. ‘We zijn trots op een winkel in deze mooie buurt’, zegt Joost Leeflang, directievoorzitter bij Marqt over het eerste filiaal in Heemstede. ‘Er zit een heel gevarieerd aanbod aan speciaalzaken in de winkelstraat, allemaal van hoge kwaliteit. We zien dat Heemsteders echt van lekker eten en drinken houden. En dat komt mooi uit, want wij brengen nog meer lekkers naar Heemstede toe. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat de gemiddelde buurtbewoner, net als wij, een bewuste keuze maakt voor producten die goed zijn voor jezelf en voor de wereld om ons heen. We nodigen iedereen van harte uit om daar ook aan bij te dragen en te komen proeven hoe smaakvol dat is.’

Keten bestaat sinds 2008

Marqt bestaat sinds 2008 en droomt naar eigen zeggen over een eerlijk voedselsysteem. De eerste vestiging van Marqt werd geopend aan de Overtoom in Amsterdam. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Barentszplein in Amsterdam, het distributiecentrum in de Amsterdamse Houthavens, en de keuken bij het Westerpark. De directie bestaat uit Joost Leeflang, Thijs Fleuren en Tjibbe Bouma. In totaal werken er ongeveer 750 medewerkers.

Provincierapport

Reageer op dit artikel