nieuws

Deen sluit deuren in Schagen

Branche & Bedrijf 5208

Deen sluit deuren in Schagen
Google Streetview

SCHAGEN – De Deen-supermarkt aan het Kerkepad in Schagen gaat sluiten. Medewerkers worden overgeplaatst naar andere Deen-winkels.

Deen sluit 25 februari de deuren in Schagen omdat het huurcontract van het pand afloopt en de winkel onvoldoende vloeroppervlakte heeft voor een volwaardige Deen-supermarkt. Dat zegt woordvoerder Geertje Meijer tegen Schagerweekblad.nl. Ook is er beperkte parkeermogelijkheid en speelt de moeilijke bereikbaarheid met de auto een rol bij het besluit. Meijer: ‘Dit vinden wij niet leuk en gaat ons zeker aan het hart.’

Teruglopend aantal klanten

De supermarktketen merkt dat het aantal klanten in Schagen terugloopt, ten gunste van winkels in Waarland en Tuitjenhorn. ‘Wij willen alle klanten van Deen Schagen hartelijk bedanken voor hun klandizie. De dichtstbijzijnde Deen-winkels zijn gevestigd in Waarland en Tuitjenhorn. Dit zijn volwaardige Deen-winkels, met een ruim assortiment producten, lekkere versafdelingen en leuke medewerkers. Alle inwoners van Schagen ontvangen binnenkort een speciale folder, waarmee ze op de hoogte worden gesteld van de sluiting’, zegt Meijer.

Schagen

In Schagen zijn na de sluiting van Deen nog drie Vomar-supermarkten, een Aldi, Albert Heijn en Dekamarkt te vinden, blijkt uit gegevens van Distrifood Dynamics.

Reageer op dit artikel