nieuws

Twee AH’s overvallen in Eindhoven

Branche & Bedrijf 990

Twee AH’s overvallen in Eindhoven
Foto: ANP

EINDHOVEN – Twee vestigingen van Albert Heijn in Eindhoven zijn gisteravond het slachtoffer geworden van overvallen. De overvallen vonden binnen twee uur van elkaar plaats.

Om acht uur gisteravond werd de Albert Heijn bij winkelcentrum Woensel in Eindhoven overvallen door een lichtgetinte man van ongeveer 25 jaar oud. Hij had volgens de omschrijving van de politie kort, donker haar en een getrimd baardje. Hij droeg bij de overval een donkerblauwe muts en een donkere jas met bontkraag. Bij deze overval ging de dader er zonder buit vandoor en raakte ook niemand gewond.

Gewonde bij overval op Albert Heijn

Om tien uur sloeg een blanke man met zwart petje, zwarte schoenen en donkere kleding zijn slag bij de Albert Heijn aan het Franz Leharplein. Bij deze overval werd wel buit gemaakt en raakte één persoon gewond. Deze is naar het ziekenhuis overgebracht, bericht Omroep Brabant.

Vorige week al twee overvallen in Eindhoven

De twee nieuwe overvallen zijn de volgende in een serie in Eindhoven en omgeving. Vorige week werden de Albert Heijn aan de Tarwelaan en een Lidl-supermarkt in Best al overvallen. Daarnaast werden op diezelfde avond ook nog overvallen gepleegd op en tankstation en een vestiging van New York Pizza.

Lees ook: Getuige mept vuurwapen uit hand overvaller

Reageer op dit artikel