nieuws

Picnic-dc en -hub Eindhoven open voor publiek

Branche & Bedrijf 1922

Picnic-dc en -hub Eindhoven open voor publiek

EINDHOVEN – Websuper Picnic opent zondag 25 november de deuren van het distributiecentrum en de naastgelegen hub in Eindhoven.

Bezoekers krijgen tijdens de open dag een kijkje in de keuken van het logistiek centrum van waaruit de opvallende elektrische wagentjes met boodschappen uitrijden. Ook het aangrenzende distributiecentrum, met een oppervlakte van 18.000 vierkante meter, is zondag open voor publiek.

Rondleiding, levend memory en runner-diploma

Volgens Picnic hebben al meer dan 200 bezoekers zich aangemeld, onder wie veel kinderen. Zij krijgen rondleidingen, kunnen cakes versieren en spelen levend memory met Picnic-kratten. Ook mogen ze meerijden in het elektrische bezorgwagentje. Volwassen bezoekers kunnen een runner-diploma behalen wanneer zij het wagentje goed inparkeren.

Picnic in Eindhoven

Picnic bezorgt sinds juni 2018 ook in Eindhoven boodschappen gratis aan huis met bezorgwagentjes die vanuit de hub de wijken inrijden. Het Eindhovense dc, dat de hub bevoorraadt, opende afgelopen voorjaar. Met de open dag wil de online supermarkt klanten laten zien hoe het hele bestelproces gaat. Normaal ziet de klant alleen de bestelling in de app en bezorging door een runner, nu zijn ook de tussenstappen zichtbaar.

Lees ook: Hoe accuraat is de Boodschappenradar van Picnic nou echt?

Reageer op dit artikel