nieuws

Jumbo-caissière verwondt overvaller met la

Branche & Bedrijf 914

Jumbo-caissière verwondt overvaller met la
Foto: Shutterstock

OISTERWIJK – Een caissière van een Jumbo in Oisterwijk heeft mogelijk een overvaller verwond toen hij een greep in de kassa wilde doen.

Dat bleek tijdens een uitzending van het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant. De man kwam bij de kassa om een blikje drinken af te rekenen en deed onverwachts een greep in de kassa. Doordat de caissière de kassalade snel sloot, kwam de man met zijn vingers klem te zitten. Daarbij is hij mogelijk verwond, schrijft het Brabants Dagblad.

Spoorloos

De man sloeg vervolgens op de vlucht. Hij bedreigde achtervolgende Jumbo-medewerkers met de woorden dat hij een mes bij zich had en wist te ontsnappen. Sindsdien was hij spoorloos.

Herkend en gepakt

De poging tot diefstal had donderdagavond 11 oktober rond 20.00 uur plaats. De politie liet maandagavond 5 november in het opsporingsprogramma beelden zien van de man. Daarmee werd direct succes geboekt. De man is van de camerabeelden herkend en zijn identiteit is bekend, meldt de politie, die daarop direct de beelden van de website haalde.

Reageer op dit artikel