nieuws

Attent verlaat Oldehove

Branche & Bedrijf 946

OLDEHOVE – Attent sluit volgend voorjaar de deuren in Oldehove. Vanaf 30 juni 2019 heeft het dorp geen supermarkt meer.

Attent verlaat Oldehove

Dat laten Attent-eigenaren Eric en Christien Brands weten aan het Dagblad van het Noorden. De Attent-formule houdt op te bestaan en de eigenaren zeggen dat het niet gelukt is om als Spar verder te gaan. Ook verhuizen naar een andere locatie is ‘niet haalbaar’ vanwege de omzet.

‘Jammer voor Oldehove’

‘We vinden dit zeker jammer voor het dorp Oldehove en zullen de contacten met vaste klanten missen’, aldus Eric en Christien Brands. Bij de opening, 8 jaar geleden, drukte de burgemeester van het Groningse dorp de inwoners op het hart zuinig te zijn op de supermarkt.

Attent begin 2019 om naar Spar of formuleloze winkel

Alle Attent-winkels worden omgebouwd tot Spar of een formuleloze winkel. In november 2017 sprak toenmalig Spar-directeur Sjaak Kranendonk de verwachting uit dat die ombouw begin 2019 voltooid is.

Lees ook: Attent-ombouw in 2019 klaar

Reageer op dit artikel