nieuws

Overvaller Spar na zeven maanden opgepakt

Branche & Bedrijf 677

Overvaller Spar na zeven maanden opgepakt

NIJKERKERVEEN – De politie heeft zeven maanden na een gewapende overval op een Spar-winkel in Nijkerkerveen een jongen opgepakt. De 17-jarige man uit Hoevelaken wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval. Het gaat om een overval op 16 december 2017, waarbij een klant met een vuurwapen of nepvuurwapen is bedreigd tijdens het afrekenen.

De aanhouding volgt na uitgebreid onderzoek van de politie. Er is onder meer een buurtonderzoek uitgevoerd, getuigen zijn gehoord en camerabeelden bekeken.

De overval vond plaats op 16 december aan de Van Noortstraat in Nijkerkerveen. Tegen sluitingstijd liep een man de Spar-winkel in en bedreigde een klant met vuurwapen of een voorwerp dat daarop lijkt. De klant moest zijn portemonnee afstaan. Direct na afloop werd de politie ingeschakeld, maar de dader werd niet gevonden. Bij de overval is niemand gewond geraakt.

Zie ook: Dubbele overval Spar Banholt in Opsporing Verzocht

Reageer op dit artikel