nieuws

Detailresult vanaf augustus zonder Van Munster

Branche & Bedrijf 1712

Detailresult vanaf augustus zonder Van Munster

VELSEN-NOORD – Ruud van Munster vertrekt bij Detailresult. Van Munster zal op 15 augustus als commercieel directeur in dienst treden bij Nederlandse Drogisterij Service (NDS).

Van Munster was twee jaar en twee maanden directeur Marketing bij Detailresult. Financieel topman Bart Oprel van Detailresult zegt hierover in een persbericht dat Van Munster een zeer belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het verder ontwikkelen van de formulepositioneringen van Dirk van den Broek en Dekamarkt en de marketingcommunicatie van beide merken. Ook merkt Oprel de versterking van het marketingteam op. ‘Daarnaast heeft hij een aantal grote projecten geïnitieerd, zoals de revitalisatie van ons huismerk en het ontwikkelen van een loyaliteitsprogramma voor DekaMarkt. We zijn Ruud dankbaar voor zijn inzet, enthousiasme en professionele bijdrage.’

Wijzigingen marketingafdeling Detailresult

Vanaf 1 augustus zal overigens nog een verandering plaatsvinden op de marketingafdeling van Detailresult. Marketingmanagers en hun teams gaan vanaf dan rapporteren aan de formuledirecteuren. Op die manier wil Detailresult dat de marketingactiviteiten nog beter aansluiten op de uitgangspunten van de formules.

Van Munster naar Nederlandse Drogisterij Service

Ruud van Munster treedt per 15 augustus in dienst bij Nederlandse Drogisterij Service B.V.(NDS) als commercieel directeur. NDS is de franchise-organisatie voor zelfstandige drogisterijen in Nederland. Het is onderdeel van Holland Pharma, dat op zijn beurt behoort tot de Mosadex Groep. Eind 2015 nam NDS de failliet verklaarde DA over en momenteel zijn ruim 230 zelfstandige DA-ondernemers aangesloten.

Zie ook: DA-formule gaat door met ruim 200 winkels

Reageer op dit artikel