nieuws

Annexum koopt panden van Accres Real Estate

Branche & Bedrijf 488

Annexum koopt panden van Accres Real Estate

AMSTERDAM – Annexum heeft zijn Supermarkt Fonds Nederland uitgebreid met een pakket van vijf supermarktpanden. Verkopende partij is Accress Real Estate.

Het totale pakket in de transactie van Annexum, waarbij geen overnameprijs wordt gemeld, omvat vijf supermarkten, dagwinkels en enkele woningen gelegen in Amersfoort, Den Haag, Gouda, Hollandscheveld en Rotterdam. Huurders zijn onder meer supermarktketens Albert Heijn, Dirk, Jumbo en Plus. De totale verhuurde vloeroppervlakte bedraagt ongeveer tienduizend vierkante meter.

Supermarkt Fonds Nederland groeit naar 26 panden

De panden worden toegevoegd aan het Supermarkt Fonds Nederland, dat wordt beheerd door Annexum. Met deze aankoop groeit dit fonds naart 26 supermarktpanden, verspreid over heel Nederland. Later dit jaar wordt een emissie voor dit fonds verwacht. Annexum is naar eigen zeggenin deze transactie bijgestaan door Loyens & Loeff en SuperVastgoed.

Lees ook: Jumbo zoekt vastgoedman voor België

Reageer op dit artikel