nieuws

Spar laat landingslocatie luchtballon raden

Branche & Bedrijf 2057

Spar laat landingslocatie luchtballon raden
De luchtballon van Spar. Foto: Spar

WAALWIJK – Spar stuurt eind juni een luchtballon de lucht in. Klanten kunnen raden waar de ballon zal landen, waarna er prijzen te winnen zijn.

In een persbericht laat Spar weten dat het al ’85 jaar expert’ is in bezorgen. ‘Spar gaat nu met de grootste winkelmand van Nederland bezorgen via de lucht.’

Vlucht luchtballon live te volgen

De vlucht van de luchtballon is binnenkort te volgen via een livestream op de Facebookpagina van Spar. De winkelmand aan de ballon is gevuld met vijf prijzenpakketten ter waarde van €365, die kunnen worden gewonnen door deelnemers die de juiste landingslocatie raden.

IJsje voor elke deelnemer

Via de actiewebsite www.sparluchtballonlivestream.nl kunnen consumenten deelnemen. Iedereen die meedoet aan de actie ontvangt per email een coupon waarmee bij een Spar winkel in de buurt een gratis raket ijsje is op te halen. Vlak voordat de Spar luchtballon de lucht in zal gaan, ontvangen deelnemers een e-mail met een link naar de livestream. Gedurende de livestream is te zien of de gegokte locatie juist is.

Zie ook: Spar Lokaal nieuwe stap in revival Spar

Reageer op dit artikel