nieuws

Nederlander weg uit top van Lidl

Branche & Bedrijf 9215

Nederlander weg uit top van Lidl

NECKARSULM – De Nederlandse topmanager Robin Goudsblom van Lidl is vanwege persoonlijke redenen vertrokken bij het bedrijf. Goudsblom was op het hoofdkantoor van Lidl in Neckarsulm onder meer verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagment.

De 44-jarige Goudsblom, afkomstig uit Castricum en afgestudeerd aan Nijenrode, werkte twintig jaar lang in verschillende functies in de inkoop bij Lidl. Volgens de website Stimme.de had hij eerder al langdurig verlof genomen. Goudsblom behoorde enkele jaren geleden nog tot de absolute top binnen Lidl, maar zijn huidige functie is er een net onder de directie van de internationaal actieve prijsvechter.

Nederlander wordt nog niet vervangen

Lidl bevestigt het vertrek van Goudsblom en benadrukt dat dit gebeurt op eigen verzoek van de Nederlander. Hij wordt vooralsnog niet vervangen in zijn functie. De taken die onder de Nederlander vielen, worden verdeeld over verschillende andere mensen binnen het bedrijf. Volgens het Duitse vakblad LebensmittelZeitung was Goudsblom een vertrouweling van de huidige topman Jesper Hojer.

Zie ook: Dick Boer: We hadden Lidl scherper moeten volgen

Reageer op dit artikel