nieuws

Hello Fresh gaat ook toetjes leveren

Branche & Bedrijf 1807

Hello Fresh gaat ook toetjes leveren

AMSTERDAM – Klanten van HelloFresh kunnen nu ook desserts bestellen bij hun maaltijdbox. Per week zijn er twee recepten beschikbaar. Net als de maaltijden worden de verse ingrediënten van het dessert los geleverd en kan de klant door middel van een receptenkaart het dessert klaarmaken.

De maaltijdboxleverancier wil met de uitbreiding met toetjes naar eigen zeggen beter inspelen op de behoefte en levensstijl van hun afnemers. In de eerste weken kunnen klanten kiezen voor onder andere een chocoladevla met mango en kardemomcashews en een mini-trifle met vanillemuffins, gebakken appel en vanilleyoghurt.

‘Completere avondmaaltijd aanbieden’

Maartje Frederiks, ceo bij HelloFresh Benelux: ‘Onze grootste prioriteit is om zoveel mogelijk stress gedurende het avondmoment weg te nemen bij de consument. Het afgelopen jaar hebben we de maaltijdbox steeds verder gepersonaliseerd en is onze service steeds flexibeler geworden. Door het dessert toe te voegen aan het assortiment, kunnen we een nog completere avondmaaltijd aanbieden.’

Keuze uit twee toetjes

De desserts zijn vanaf nu te bestellen bij de maaltijdbox. Elke week is er keuze uit twee desserts, waarvan één luxe dessert. Klanten kunnen één of beide desserts afnemen. De kosten per dessert bedragen €4,95 voor twee personen en €8,95 voor vier personen. Voor het luxe dessert wordt €1 extra in rekening gebracht.

 

Reageer op dit artikel