nieuws

Erik-Jan Mares van Ahold naar Zeeman

Branche & Bedrijf 3209

Erik-Jan Mares van Ahold naar Zeeman

AMSTERDAM – Zeeman heeft Erik-Jan Mares aangetrokken als nieuwe directeur. Mares komt over van Ahold Delhaize.

Zijn voorganger Bart Karis stapte tien jaar geleden al over van het toenmalige Ahold naar Zeeman.

Mares begint 23 oktober

Mares begint op 23 oktober in zijn nieuwe functie bij de textielketen, zo meldt Zeeman. Hij zat bij Ahold Delhaize in de directie van supermarktketen Albert Heijn en leidde het laatste jaar de Europese samensmelting van Ahold met Delhaize. Daarvoor werkte hij onder meer bij Nutricia en C1000.

Karis toe aan nieuwe uitdaging

Karis meldde in april op te stappen bij Zeeman. Hij was naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. Zeeman opende in 1967 zijn winkeldeuren. Vijftig jaar later heeft de keten meer dan 1280 winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg.

Reageer op dit artikel