nieuws

Hoogvliet gaat bezorgen in thuisstad

Branche & Bedrijf 2016

Hoogvliet gaat bezorgen in thuisstad
Een tuktuk van Hoogvliet.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet begint woensdag 22 juni met thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Alphen aan den Rijn. Klanten in de thuisstad worden bediend met elektrische tuktuks.

Klanten van Hoogvliet kunnen inmiddels al hun eerste bestellingen plaatsen in de webwinkel van de formule.

PostNL

Hoogvliet bezorgt in andere gebieden als Voorschoten, Woudenberg en de Haagse wijk Ypenburg al enige tijd, en naar eigen zeggen met succes, boodschappen bij haar klanten thuis. Voor het thuisbezorgen in Amsterdam, Den Haag en Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving heeft Hoogvliet gekozen voor een samenwerking met PostNL.

Afhalen in de winkel

Online bestelde boodschappen kunnen al worden opgehaald in de Hoogvliet-winkels, maar de vraag naar thuisbezorging in Alphen aan den Rijn is groot, zo laat het bedrijf weten. De tijd is nu rijp om in thuisstad Alphen aan den Rijn aan huis te gaan bezorgen.

Thuisbezorgd

Voor een vast bedrag van € 4,99 worden de boodschappen tot aan de deur bezorgd door eigen bezorgers. Voor het thuisbezorgen kiest de klant een tijdsblok in de avond of in de ochtend. De boodschappen worden met pin afgerekend bij de bezorger, die ook statiegeldartikelen inneemt. Gekoelde boodschappen worden in de voor Hoogvliet ontwikkelde Coole tas vervoerd. De kwaliteit van de producten is zo gewaarborgd: ook in de tuktuk blijven ze op de juiste, constante temperatuur.

Elektrische tuktuks

Hoogvliet heeft voor het thuisbezorgen gekozen voor elektrische tuktuks. Deze zijn vriendelijk voor het milieu én de omgeving, want ze zijn geluidsarm en verspreiden geen uitlaatgassen. Ook is de tuktuk veel kleiner dan bijvoorbeeld een bestelbus waardoor deze beter geschikt is voor bezorging in de stad. De tuktuks zijn speciaal gebouwd voor Hoogvliet en zijn geoptimaliseerd voor het vervoer van de Hoogvliet kratten en de Coole tassen.

Reageer op dit artikel