nieuws

Budgetrestaurant Dill (Lidl) gesloten

Branche & Bedrijf

Budgetrestaurant Dill (Lidl) gesloten

DEN HAAG – Het 1 februari geopende budgetrestaurant Dill in Den Haag, dat uitsluitend met Lidl-producten zou werken, is alweer gesloten.

Het restaurant van Ad Sedubun trok te weinig klanten om levensvatbaar te zijn. Dat zegt de eigenaar op Den Haag FM.

Lidl

Het was de bedoeling om met producten van de Lidl te werken. Daar kwam niets van terecht omdat de ondernemer gewoon met winkelwagentjes in de rij moest aansluiten. Hij suggereerde toen mogelijk bij AH te gaan inkopen maar dat plan werd later ook verlaten.

Goedkope maaltijd

Sedubun serveerde een complete maaltijd voor vijf euro. Een ontbijt in restaurant Dill kost 2,50, een lunch 3,50 euro. Sedubdan had grootse plannen. Dill kon volgens hem uitgroeien tot een keten in Nederland.

Reageer op dit artikel