nieuws

SupermarktX eerste online prijsvergelijker

Branche & Bedrijf

SupermarktX eerste online prijsvergelijker
SupermarktX

UTRECHT – Het team achter inprijsverhoogd.nl heeft vandaag www.supermarktx.nl gelanceerd. Op de nieuwe site kunnen consumenten online de prijs van een boodschappenlijstje vergelijken.

De site is een beta-versie. Met één muisklik kunnen klanten de prijzen vergelijken op productniveau en op boodschappenlijstjeniveau bij 10 online aanbieders van food. Jumbo ontbreekt dan ook in het lijstje. Die formule wordt toegevoegd zodra Jumbo online foodverkoop aanbiedt.

Bestelmodule

Het gaat om de prijzen van producten bij Boni, Albert Heijn, Deka, Hoogvliet, Supercoop, Vomar, Superdirect, Coop, Plus en Spar. In de beta-versie zijn vooralsnog alleen de prijzen van frisdrank, koffie en sappen te vinden. De andere productgroepen zijn ‘binnenkort verkrijgbaar’, aldus de site. Naar verwachting is de site voor het einde van de zomer van 2014 aangevuld met het volledige assortiment. Op termijn willen de initiatiefnemers een bestelmodule toevoegen aan de site.

Reageer op dit artikel