nieuws

Jumbo lanceert Veggie Chef

Assortiment 5501

Jumbo lanceert Veggie Chef

VEGHEL – Jumbo lanceert Veggie Chef, een range van 40 vegetarische en veganistische producten.

Het assortiment van 21 vegetarische en 19 veganistische producten ligt vanaf nu in de schappen. Veggie Chef is een nieuwe productlijn van het huismerk van Jumbo.

Grotere groep flexitariërs

De keten speelt naar eigen zeggen met Veggie Chef in op de steeds grotere groep flexitariërs die behoefte heeft aan een uitgebreider aanbod alternatieven voor vlees of vis.

Veel alternatieven voor vlees

‘We zetten met deze introductie opnieuw volop in op lekker en gezonder eten. We laten zien dat er veel alternatieven zijn als je een keer geen vlees wilt eten en dat dit niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Met Veggie Chef verrassen we mensen die gehecht zijn aan bijvoorbeeld runderreepjes met een lekkere vegetarische variant’, vertelt Ed van de Weerd, directeur Commercie van Jumbo Supermarkten.

Veggie Maandag

Jumbo introduceert naast deze nieuwe productlijn de ‘Veggie maandag’. ‘Minstens één dag in de week geen vlees eten is namelijk écht de moeite waard. Want dit maakt al een enorm verschil voor het milieu en ieders gezondheid. Op deze manier inspireren we klanten een dag per week minder vlees te eten’, aldus Ed van de Weerd. In het Hallo Jumbo Magazine bij de rubriek ‘Doordeweeks’ en online bij de recepten op Instagram vinden klanten vanaf nu structureel op maandag een vegetarisch recept.

Reageer op dit artikel