nieuws

AH start verkoop Schoolcampus-assortiment

Assortiment 2638

AH start verkoop Schoolcampus-assortiment
De Schoolcampus online

ZAANDAM – Albert Heijn is gestart met de verkoop van schoolspullen. Gisteren is het Schoolcampus-assortiment in de winkels ingestroomd.

Het assortiment is vanaf donderdag ook online te bestellen. Ah heeft daarvoor een speciale webshop op AH.nl ingericht.  De supermarktketen nam in mei al een voorschot toen het bij de aankondiging van de Campus startte met de verkoop van agenda’s.

Vanaf donderdag Schoolcampus ook online

Leerlingen kunnen op AH.nl nu alvast op de Schoolcampus rondkijken binnen de verschillende collecties zoals Natuur 7 Dieren, Sterren en Muziek, Mode en Sport & Games. Naast ‘onmisbare’ basics zoals pennen, ringbanden en schriften zijn daar ook tussendoortjes uit het assortiment van AH te bestellen. De schoolspullen kunnen net zoals online bestelde boodschappen worden thuisbezorgd.

Bekende artiesten en vloggers

Ah speelt bovendien op de scholieren in met collecties die de naam dragen van bekende artiesten en vloggers. Zo zijn er collecties in samenwerking met bekende vlogger Dylan Haegens en met deejay Martin Garrix en met modemerken zoals O’Neill en Replay. In die collecties zitten onder meer agenda’s etuis, lunchboxen en andere accessoires. De Schoolcampus bij AH is volgens de marktleider zelf de meest uitgebreide aanbieder van schoolspullen in Nederland.

Samen met V&D Concepthouse opgezet

De schoolcampus is door AH samen met V&D Concepthouse van Ronald  van Zetten opgezet. De Schoolcampus van V&D was een begrip voordat de warenhuizen ter ziele gingen. Bedrijven zoals de Hema hebben sindsdien al geprobeerd dat gat in te vullen.

Reageer op dit artikel