11 februari 2025AFAS Theater, Leusden

Heb jij je ticket al voor de 37e editie van Industributie?

Op dinsdag 11 februari 2025 vindt de 37e editie van Industributie plaats. Dit jaar hebben we een bijzondere locatie uitgekozen: het sfeervolle AFAS Theater in Leusden. Vanaf 16.00 uur rollen we de rode loper voor je uit en kijken we uit naar jouw komst. Vanaf 16.30 uur start het officiële programma. Om alvast rekening mee te houden: de dresscode voor het evenement is 'black tie'.

Een avond vol inspiratie, verbinding en natuurlijk de onthulling van de resultaten van het Industributie-onderzoek wacht op je. Meld je nu direct hier aan!

Industributie is al 36 jaar lang dé ontmoetingsplek, waar de bedrijfstop van foodretailers en levensmiddelenfabrikanten samenkomen. Hoogtepunt van het event is de bekendmaking van de resultaten van het Industributie-onderzoek. Het centrale doel van Industributie is het bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende schakels in de foodretail.

Wat gebeurt er op Industributie?

🤝 De top van de branche bij elkaar
Tijdens Industributie ontmoet de top van de foodbranche elkaar op een unieke locatie in Nederland. Netwerken op een ongedwongen sfeer en met de juiste doelgroep.

🔍 Het onderzoek van Industributie
Het doel van dit onderzoek is om de kwaliteit van de onderlinge samenwerking tussen handel en industrie in kaart te brengen. Het onderzoek is een hoogtepunt van de avond

🏆 De Industributie-trofeeën
Aan het onderzoek zitten prijzen verbonden, de Industributie-trofeeën. Deze trofeeën zijn een prestigieuze prijs in de branche en worden tijdens deze avond uitgereikt.