nieuws

Genomineerden GfK Versrapport 2019 bekend

Vers 5586

Genomineerden GfK Versrapport 2019 bekend
Nettorama was eerder dit jaar al de winnaar van het GfK Zomerrapport en is nu in twee versgroepen genomineerd. Foto: Distrifood

DONGEN – De nieuwste editie van het GfK Versrapport 2019 verschijnt volgende week. Vandaag is al bekend gemaakt welke ketens genomineerd zijn in agf, brood en vlees.

Onderzoeksdirecteur Joop Holla van GfK meldt op zijn LinkedIn alvast de ketens per versgroep die de top drie vormen. Dat doet hij in alfabetische volgorde. In de loop van volgende week gaan Holla en Distrifood/Foodmagazine-hoofdredacteur Peter Garstenveld persoonlijk naar de winnaars om daar het beeldje en een oorkonde uit te reiken.

De genomineerden op een rijtje

In de versgroep agf is Lidl de regerende kampioen. De discounter staat nu in ieder geval ook weer in de top drie, samen met Albert Heijn en Nettorama. In brood was Jan Linders de nummer één en ook deze keten is weer genomineerd, samen met Deen en Plus. In vlees is de top drie helemaal nieuw. Emté kreeg vorig jaar nog het hoogste rapportcijfer. Nu gaat het tussen Jan Linders, Nettorama en Plus.

Publicatie online en in Foodmagazine

Het complete GfK Versrapport 2019 verschijnt in het septembernummer van Foodmagazine. Rond de uitreiking van de prijzen door Garstenveld en Holla verschijnt de top tien van de ranglijst voor abonnees van Distrifood en Foodmagazine ook al online op deze website.

 

Reageer op dit artikel