nieuws

Albert Heijn opent Flammkuchen Fest

Vers 2551

Albert Heijn opent Flammkuchen Fest

AMSTERDAM – Albert Heijn heeft in Amsterdam het onlinebezorgrestaurant Flammkuchen Fest geopend.

De onlinemaaltijdbezorger van flammkuchen, een pizzavariant uit de Elzas, is een spin-off van maaltijdservice Allerhande Kookt die in januari van start ging. AH-woordvoerder Anoesjka Aspeslagh schrijft op LinkedIn dat het ‘heel goed gaat’ met de bezorgservice. ‘We werden verder verrast door de populariteit van flammkuchen. Om die beter vindbaar te maken, hebben we daarom samen met Deliveroo het eerste onlineflammkuchenrestaurant van Amsterdam geopend en het assortiment uitgebreid.’

Vier varianten in Allerhande Kookt

Albert Heijn bood via Allerhande Kookt vier varianten aan: klassiek, zalm, appel & amandel en zoete aardappel. Die zijn daar overigens ook nog steeds te bestellen om thuis te laten bezorgen. In de nieuwe flammkuchenwebshop zijn er als aanvulling drie varianten bijgekomen: mozzarella-serranoham, gorgonzola en de Chef’s special met char siu. Daar zal het niet bij blijven, meldt Carlijn Olthof, die bij AH verantwoordelijk is voor foodservice op de website van Deliveroo. ‘Verdere uitbreiding is een kwestie van tijd.’

Flammkuchen datagedreven beslissing

De beslissing om een bezorgservice te beginnen voor flammkuchen lijkt datagedreven, blijkt uit de woorden van Rutger Treffers, commercieel directeur van Deliveroo. ‘Als databedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kansen om onze klanten te bezorgen waar ze naar vragen.’

Reageer op dit artikel