nieuws

AH verlengt Boer over de Vloer met maand

Vers 2780

AH verlengt Boer over de Vloer met maand
Foto: AH

ZAANDAM – Albert Heijn verlengt het project Jonge Boer over de Vloer met vier weken. Of de pilot ook een vervolg krijgt op de lange termijn is nog niet duidelijk.

Bij Jonge Boer over de Vloer krijgen boeren uit de regio de kans om hun producten via Albert Heijn te verkopen. ‘Het is een win-win situatie. De Albert Heijn kan zo regionale producten aanbieden en boeren krijgen een extra verkooppunt’, zo vertelt AH-woordvoerder Pauline van den Brandhof tegen BN/De Stem.

Nog niet duidelijk wat gaat gebeuren

De campagne is binnen AH ontwikkeld door Food Rebels en het supermarktbedrijf is te spreken over de resultaten. ‘Tot nu toe is de proef succesvol. Daarom wordt de pilot verlengd met nog eens vier weken. Het is te vroeg om al uitspraken te doen over wat er gaat gebeuren na die periode. Het is lastig om dit soort producten gelijk op te nemen in alle winkels. De boeren moeten dan altijd aan de grote vraag kunnen voldoen.’

Reageer op dit artikel