Vlaamse friet van nederlandse bodem

Vanaf week 8 brengt Aviko in de Friet van ’t Huis lijn, Vlaamse Friet op de markt. Vlaamse Friet is goudbruine, smakelijke friet in dikke repen. Ouderwets lekker!

packshot FvtH VlaamsAnders dan gewone friet
Eind vorig jaar heeft Aviko met Oma’s Smulfriet en Boerenfriet met schil, het nieuwe Friet van ’t Huis concept gelanceerd. Oma’s Smulfriet is een ‘gouwe ouwe’ in het Aviko assortiment en Boerenfriet met schil is een product dat helemaal in de trend van authentieke, ambachtelijke producten past. Alle Aviko Friet van ’t Huis varianten zijn grof gesneden en hebben daardoor een eerlijke, volle aardappelsmaak. Daarom is Friet van ’t Huis anders dan gewone friet. De verpakking heeft een uitstraling die aansluit bij het authentieke, ambachtelijke karakter. Aviko Friet van ’t Huis is voorgebakken in 100% zonnebloemolie.

Boerenfriet-en-Omas-kleinToegevoegde waarde
Friet van ‘t Huis is de ultieme ‘feelgood’ propostie binnen het Aviko assortiment friet. In de segmentering op productvoordeel is er een vierde segment bijgekomen. Naast Gezin (Basis), Gezond (Frideaal) en Genieten (SuperCrunch) voegen we ‘Goed Gevoel’ toe voor de Friet van ‘t Huis propositie. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar pure, authentieke producten die een goed gevoel geven. Dat zien we ook terug in de stijgende verkopen van Oma’s Smulfriet. Aviko Friet van ’t Huis vertolkt het gevoel van huisgemaakte friet. Door een sterk concept te bouwen, voegt Aviko waarde toe aan de categorie. Aviko gaat Friet van ’t Huis in 2012 volop ondersteunen.

figuur-omas-smulfriet