Senseo hot choco

Heerlijk genieten van Senseo Hot Choco

DEDouwe Egberts introduceert vanaf week 44 Senseo Hot Choco. Een warme chocodrank die in een handomdraai in een Senseo-apparaat klaar te maken is. Het Senseo Hot Choco Startpakket stroomt vanaf 27 oktober in. Een aantrekkelijke promotie met oorwarmers zet Senseo Hot Choco extra in de schijnwerpers.

 

Senseo Hot Choco Startpakket

padSenseo Hot Choco is het eerste product van Douwe Egberts zonder koffie als basis. De Senseo-gebruiker houdt van variëren en er zit nog meer dan voldoende groeipotentie in de markt om het segment chocoladedrank uit te bouwen. Senseo Hot Choco kent een speciale paarse padhouder, die tijdens de introductie gratis weggegeven wordt bij een pak Senseo Hot Choco in het Senseo Hot Choco Startpakket. Dit Startpakket is vanaf week 42 verkrijgbaar in de supermarkt en Douwe Egberts Koffie&Kado winkels. De consumentenadviesprijs van het Senseo Hot Choco Startpakket inclusief paarse padhouder is € 2,39 voor 8 pads.
 
Op de winkelvloer
Vanaf week 44 start landelijke communicatie voor dit startpakket naar de consument. Het plaatsen van Senseo Hot Choco op kopstelling of in display zal de consument er extra attent op maken. In het schap komt Senseo Hot Choco én padhouder in het luxe padssegment het meest tot zijn recht, naast Senseo Cappuccino. Na deze introductiecampagne volgt vanaf januari een speciale oorwarmerpromotie voor de winterdagen.

pad1

pad2