Scoren met m&m’s oranje supporters!

Op dit moment loopt M&M’s Holland Editie – Brullies promotie met groot succes. M&M’s voelen zich ware supporters van Oranje en zijn voor deze gelegenheid in het rood, wit, blauw en oranje gestoken.   
Bij aankoop van twee oranje zakken wordt een gratis Brullie weggegeven. 
Hoe meer aandacht op de winkelvloer voor deze Oranjesupporters, hoe hoger de score!

Brullie300


Scoren met M&M’s Oranje supporters!
Mars heeft met M&M’s een naam hoog te houden, prominent als de characters aanwezig zijn bij grootschalige evenementen. Prominent aanwezig op de winkelvloer betekent scoren en dat is wat er gebeurd bij AH Pieter Calland in Amsterdam.

Samenwerken
Een volle presentatie op een strategische plaats in de winkel én een extra vermelding van de actiein de e-mail nieuwsbrief zijn de ingrediënten voor een geslaagde promotie bij deze AH-ondernemer. De samenwerking met Mars verloopt al jaren naar tevredenheid, daar waar mogelijk wordt gestreefd naar exclusiviteit. Voorbereid met de buitendienst, ondersteund in de uitrol op de winkelvloer door merchandisers en zorgen voor voldoende inlading, staat niets resultaat in de weg.

Oranje supporters
Na een succesvolle EK Snickers promotie, loopt nu de tweede EK actie van Mars, de M&M’s Holland Editie – Brullies promotie. De M&M’s voelen zich ware supporters van Oranje en zijn voor deze gelegenheid in het rood, wit, blauw en oranje gestoken. Bij aankoop van twee oranje zakken wordt een gratis Brullie weggeven. Een uitvinding van de characters zodat zij iedereen kunnen laten zien dat zij achter Oranje staan!

Collina_Lifesize_3D150Volle presentatie
Bij AH Pieter Calland zijn zij er goed op voorbereid. Een grote display met daarin losse verpakkingen en de speciale EK packs staat net na de AGF-afdeling, heel strategisch zodat de klanten ‘m niet kunnen missen. Zeker omdat er ook een combinatie is gemaakt met meerdere EK-promoties bij elkaar. De presentatie wordt goed vol gehouden. Door direct na de normale inlading extra te bestellen, is dat geen probleem. Losse Limited Edition M&M’s zakken liggen ook in de kassamanden, waarmee een extra impulsmoment is gecreëerd. Scoren gegarandeerd! 

Ook scoren met Mars? Neem dan contact op met de vertegenwoordigerof bel met Natasja Verwegen 0413 – 383301