Nieuwe aviko friet van ’t huis: boerenfriet met schil

Vanaf week 47 brengt Aviko Boerenfriet op de markt. Boerenfriet is een friet met schil in een mix van variërende dikke snijmaten. Ouderwets lekker!

Oma's Friet

Boerenfriet maakt deel uit van het nieuwe concept Friet van ’t Huis. Dit is een lijn ambachtelijke producten van Aviko die anders is dan gewone friet. Friet van ’t Huis wordt namelijk gemaakt van grof gesneden aardappelen. Hierdoor komt de lekkere volle smaak van de aardappel nog meer naar voren. Aviko Friet van ‘t Huis is ouderwets lekker. De verpakking heeft een uitstraling die hierbij aansluit. Friet van ‘t Huis is de ultieme ‘feelgood’ propostie binnen het Aviko assortiment friet. In de segmentering op productvoordeel is er een vierde segment bijgekomen. Naast Gezin (Basis), Gezond (Frideaal) en Genieten (SuperCrunch) voegen we ‘Goed Gevoel’ toe voor de Friet van ‘t Huis propositie.

Segmentatie fritesConsumenten zijn steeds meer op zoek naar pure, authentieke producten die een goed gevoel geven. Dat zien we ook terug in de stijgende verkopen van Oma’s Smulfriet. Daarom vormt Oma’s Smulfriet samen met de nieuwe Boerenfriet het concept Friet van ’t Huis. Aviko Friet van ’t Huis vertolkt het gevoel van huisgemaakte friet. Ondersteuning van het concept in december met een opvallende abri campagne en in het eerste kwartaal specifiek met Boerenfriet op TV.