Nieuw: pickwick fruit wellness

Pickwick introduceert een nieuwe fruitthee, Pickwick Fruit Wellness. Een range van 100% natuurlijke fruitthee met zachte basismelanges en bijzondere, lekkere vruchtencombinaties. Vanaf week 39 leverbaar.

pw180pw180-1

 

 

 

 

Nieuwe generatie vruchtenthee
Succesvolle introducties als Pickwick Fruit Variatie en de Pickwick landenreeks hebben er mede voor gezorgd dat het segment variatiethee goed doorgroeit (+ 11%). Naast het onderhouden van de basis vruchtenthee en het vernieuwen van variatieconcepten, lanceert Pickwick nu een geheel nieuwe generatie vruchtenthee. De theespecialist speelt daarmee in op grote trends als wellness & het zoeken naar balans in een hectisch leven, natuurlijkheid en de opkomst van gezonde exotische fruitsoorten (superfruit) in producten.

Nieuwe generatie vruchtenthee
De nieuwe range fruit theeën van Pickwick wordt gebracht onder de naam Fruit Wellness. Het zijn theeën die van nature extra goed voor je zijn dankzij de cafeïnevrije basismelanges en 100% natuurlijke fruitthee. De onderscheidende vruchtencombinaties van Acai bes & Blauwe Bes,  Bloedsinaasappel & Kiwi en Granaatappel & Framboos zijn bijzonder lekker en vol van smaak. Pure melanges, met echt fruit en van nature cafeïne vrij. Met Pickwick Fruit Wellness is het genieten van het dagelijkse theemoment en tegelijkertijd goed voor jezelf zorgen.

pw180-2