Mini’s geven aviko rösti een nieuwe impuls

Soms komt groei uit kleine producten. Dat geldt zeker voor de nieuwe Rösti Mini’s van Aviko. Rösti Mini’s zijn krokante ‘bite size‘ rösti rondjes, gemaakt van licht gekruide rösti. Aviko Rösti Mini’s zijn een smaakvolle variatie op aardappelen, rijst of pasta die gezinnen met kinderen zeer zal aanspreken. De verpakking bevat 600 gram en kent een adviesprijs van € 1,89.

Aviko

Uniek concept in de vriezer

Het Aviko Rösticoncept is een belangrijke aanjager voor groei van vriesverse aardappelspecialiteiten. Van de verkochte Aviko Specialiteiten is al 1 op de 3 een product uit het Rösticoncept! Rösti producten zijn daarnaast uniek en alleen in de vriezer te vinden. Aviko Rösti Mini’s geven een nieuwe impuls aan het Rösti concept. Aviko Rösti is gericht op variëren. Zo kunnen consumenten aan Rösti Original naar hartenlust ingrediënten toevoegen. Aviko biedt de consument daarnaast een reeks gevarieerde Rösti producten als Rösti Rondjes Bacon Ui en Rösti Burgers.

Verdeling doorstroming in geld per winkel

Voorgebakken in zonnebloemolie
Bovendien worden de Aviko Rösti producten vanaf nu voorgebakken in zonnebloemolie. Rösti Original en Rösti Rondjes Naturel krijgen bovendien een grotere inhoud. De verpakking gaat van 600 naar 750 gram. Aviko ondersteunt het Rösti concept met programmasponsoring op TV, advertentie campagnes en acties op de winkelvloer. Aviko Rösti Mini’s zijn per direct leverbaar.