Milner in unieke gemaksverpakking!

KlikVerslogoPer week 1 2009 verschijnt Milner in een nieuwe ‘Klikvers’verpakking; uniek, gemakkelijk te openen en weer te hersluiten en de kaas blijft er langer vers door. Met recht een gemaksverpakking.

Oplossen grote ergernis consument
Uit onderzoek blijkt telkens weer dat voor consumenten één van de grootste ergernissen het lastig openen en hersluiten van de verpakking van voorverpakte kaas is. Ruim twee en half jaar geleden is binnen Campina begonnen met het ontwikkelen van een verpakking die écht een gemaksverpakking mag worden genoemd. 

Eenvoudig openen en sluiten
De nieuwe ‘Klikvers’ verpakking kent een uniek kliksysteem in alle vier hoeken, eenvoudig te openen. Bij het openmaken vanaf welke hoek dan ook, hoor je een duidelijke klik. Bij het hersluiten eveneens. Dankzij de goede hersluitbaarheid blijft de kaas langer vers. De ‘Klikvers’ verpakking is ideaal voor zowel plakken als stukken.

campinamilner

 

 

 

 

 

 

Verbeterde uitstraling
Door een betere druktechniek zijn kleuren van de varianten warmer en het nieuwe design is voorzien van de ‘taille’ die zo kenmerkend is in de uitingen op Milner kaas. De afbeeldingen zijn smakelijker geworden, wat beter aansluit bij de positionering ‘genieten van de smakelijkste gezondheidskaas’. Met behulp van iconen wordt ook nog eens een extra onderscheid aangegeven tussen plakken en stukken. Last but not least is het logo van Milner opgefrist. De verpakkingen zijn qua formaat nagenoeg hetzelfde gebleven, waardoor de presentatie in het schap niet hoeft te worden aangepast. Ook de consumentenadviesprijs verandert niet.