Introducties cêlavíta voorjaar 2009

CelaVita_BloempjesNieuw: Koelverse BloempjesU weet het: bij CêlaVíta hebben we een passie voor aardappelen! Die passie houdt onze ogen voortdurend gericht op nieuwe kansen binnen de categorie. Neem nou onze nieuwe Koelverse Bloempjes: door de vrolijkmakende vorm bloeien plotseling allerlei mogelijkheden op om gezondheid en fun te combineren. Met de nieuwe Bloempjes zetten u en CêlaVíta het schap nog meer in bloei!

Celavita FamilieFamilieverpakkingen verbeterd
900 gram en vier varianten bleek te veel van het goede. Daarom hebben we de familieverpakkingen veranderd. De Amerikaanse Ribbelschijfjes komen te vervallen, de Wokjes hebben we gekruid met een milde saté smaak en de hoeveelheid is beter afgestemd op de behoefte van een gemiddeld gezin. Het bleek dat de oude verpakkingen van 700 gram meer verkocht werden. Dat draaien we dus terug zodat u weer meer kunt verkopen, logisch toch? 

CelaVita_Spaanse_dressing

Nieuw: Stoom krieltjes Spaanse dressing
CêlaVíta komt dit voorjaar met een zomerse introductie!  De Stoom krieltjes met Spaanse dressing hebben een toegankelijke smaak en zijn ideaal bij barbecue of grill gerechten.