Het vervolg op de grootste chipsactie van het jaar: lay’s maak de smaak the battle ‘de finale’

Lay’s Maak de Smaak The Battle is terug! Na 407.610 smaakinzendingen en maar liefst 5,8 miljoen online Battles koos de jury samen met Nederland de drie lekkerste, creatiefste en opvallendste smaken. De finalesmaken van 2012 zijn Whiskey Cocktail, Aioli e Aglio en Spicy Reggae Chicken.

Image450

laysbeeldNederland is weer aan zet
Whiskey Cocktail, Aioli e Aglio en Spicy Reggae Chicken liggen vanaf nu in een zeer opvallende verpakkingen in uw schap en het is nu aan uw klant om te stemmen op zijn of haar favoriet. De smaak met de meeste stemmen zal in het najaar instromen als de nieuwe Lay’s Limited Edition en daarmee de felbegeerde titel overnemen van Lay’s Patatje Joppie.

We gaan de actie weer groots ondersteunen: o.a. op TV, online, social media en on pack. En natuurlijk weer breed bij u op de winkelvloer met impactvol POS-materiaal om de verkoop te stimuleren.

Er is meer!

Niet alleen deze drie finale smaken maken kans om te winnen. Ook u als ondernemer of winkelmedewerker maakt kans om te winnen! Stem hiernaast op uw favoriete smaak en maak kans op een jaar lang gratis chips in uw kantine. U kunt uw stem uitbrengen tot en met 13 augustus 2012. In week 33 zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Mis deze kans dus niet! Heeft u materiaal nodig om de actie te ondersteunen? Bel ons, 030-247 3811.