Dr. oetker introduceert paula mini en paula vanille aardbei!

Voor een sterke impuls binnen de kinderzuiveltoetjes komt Paula vanaf week 33 met Paula Mini voor de allerkleinste lekkerbekken! Paula brengt hiermee het eerste 50g vla kindertoetje op de markt in de meest favoriete smaak binnen het huidige Paula assortiment: vanillevla met chocoladevlekken. De introductie wordt uitgebreid ondersteund met o.a. een nieuwe TV-commercial en een on-pack magnetenactie. Paula
Mini zal Paula Jelly Framboos vervangen. Paula Mini is verpakt per zes porties van 50 gram en heeft een consumentenadviesprijs van € 1,39. 

Paula vrijstaandBovendien wordt de nieuwe smaak Paula Aardbei geïntroduceerd: het eerste kindertoetje dat vanillevla met aardbeienvlekken combineert. Hiermee haakt Paula in op de populaire vanille-aardbei dubbelvla in literpakken en biedt het meer keuze in smaak. De nieuwe smaak zal Paula Yoghurt Aardbei vervangen. Paula Vanille Aardbei is verpakt per vier porties van 125 gram en heeft een consumentenadviesprijs van €1,90. De introducties worden breed ondersteund met TV, print, internet, displays en een on-pack promotie.

Paulo logo

www.pauladekoe.nl

Inlichtingen: Dr. Oetker Nederland b.v. tel. 033-4517900