De winnaar van lay’s maak de smaak the battle is…spicy reggae chicken!

Wij willen wij u, onze retailpartner, graag bedanken. Mede dankzij u is deze Lay’s Maak de Smaak-campagne weer een succes!

Nederland heeft ook dit jaar weer massaal gestemd. En als resultaat ligt Spicy Reggae Chicken een jaar lang in uw schappen als Lay’s Limited Edition in zijn opvallend gekleurde verpakking. Hiermee neemt deze smaak de felbegeerde titel van Lay’s Patatje Joppie over.

Grootse ondersteuning
Wij zorgen weer voor reuring in de categorie: niet alleen waardetoevoeging, maar ook een opvallende aankleding van uw supermarkt met spraakmakend POS-materiaal. En natuurlijk zal deze winnaar ook groots ondersteund worden op TV, online en via social media.

beker_winnaar

Er is meer!
Spicy Reggae Chicken heeft gewonnen, maar ook u als ondernemer of winkelmedewerker maakt kans om te winnen! Weet u hoeveel chippies er in de bak rechtsboven zitten? Laat het ons via het invulveld weten en maak kans op een rondleiding door de enige echte chipsfabriek van Nederland. U kunt raden tot en met 11 november 2012, in week 46 zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Profiteer mee! Materiaal nodig om deze winnaar te ondersteunen?
Bel ons, 030-247 3811.