Bolletje

Bolletje zorgt voor continue innovatie en in het ontbijtschap. Zo is eind vorig jaar een complete range Bolletje Ontbijtkoek geïntroduceerd en zijn afgelopen weken nieuwe verpakkingen van alle beschuit en knäckebröd verpakkingen ingestroomd. Maar daarbij blijft het niet, want vanaf week 17 zijn er nog twee introducties op de markt gekomen. Zo wordt de Bolletje Boeren Beschuit met twee varianten uitgebreid tot een complete range donkere beschuiten, rijkelijk bestrooid met pitten en zaden. Bolletje lanceert bovendien Oerknäck: een geheel nieuw concept van drie heerlijke, voedzame varianten knäckebröd.

Boeren beschuit

Boerenbeschuit
De huidige Boeren Beschuit behaalt ondanks een beperkte bekendheid en penetratie (5%) veel succes, maar heeft nog veel meer potentieel. Daarom versterkt Bolletje de range Boeren Beschuit als volwaardig alternatief voor brood met twee nieuwe varianten.

Oerknäck
Inspelend op de ontwikkeling van ambachtelijke ontbijtproducten, gaat introduceert Bolletje 3 varianten Oerknäck. Oerknäck is donker, knapperig knäckebröd vol met zaden en rijk aan vezels. Oerknäck trekt nieuwe kopers naar het ontbijtschap en stimuleert een hogere gebruiksfrequentie van knäckebröd, doordat het een volwaardig alternatief voor brood is.

op een rij

Beide concepten worden vanaf week 20 zwaar ondersteund met onder andere inzet van print, TV, displays en activiteiten op de winkelvloer.