Bavaria 0.0% gold

Gebrouwen tot in perfectie. Krachtig en karaktervol alcoholvrij bier.

Als marktleider zet Bavaria een volgende stap in de alcoholvrij bier categorie. Met gepaste trots introduceert Bavaria een bijzonder smaakvolle nieuwe 0.0% variant: Bavaria 0.0% Gold. Met een stevige bite, een karaktervolle biersmaak en tóch 0.0% alcohol. Bavaria 0.0% Gold is rijk van smaak, heeft een aangename hopgeur en is wat bitterder dan regulier alcoholvrij bier.

Groei alcoholvrij bier 
Van oudsher heeft Bavaria een ijzersterke positie in het alcoholvrij bier segment. De brouwmethode die Bavaria gebruikt voor haar alcoholvrije bierproducten is nog steeds uniek in de brouwerswereld. Als eerste Nederlandse brouwer bracht Bavaria in 2010 de twee belangrijkste innovaties in de biersector van de afgelopen 25 jaar samen, namelijk alcoholvrij bier en witbier. De introductie van Bavaria 0.0% Wit zorgde ervoor dat de alcoholvrij 
biercategorie weer op de kaart werd gezet. Sindsdien is de alcoholvrij biercategorie met tientallen procenten gestegen. Met de introductie van Bavaria 0.0% Rosé in 2011 en een jaar later Bavaria 0.0% Lemon wordt er groei op groei gerealiseerd en wordt de categorie nog relevanter. Steeds meer spelers zetten in op alcoholvrij bier en dat is een welkome ontwikkeling. 

Meer smaakbeleving
De Bavaria 0.0% producten zijn ontwikkeld op basis van de kennis en innovatie van onze brouwers en zijn gericht op verschillende gebruiksmomenten en behoeftes. Voor ieder moment is er een bijzondere variant van Bavaria 0.0%. Hierdoor is alcoholvrij bier het hele jaar relevant, trekt het veel nieuwe kopers en leidt het tot additionele omzet. Na de meer zomerse varianten Rosé en Lemon wordt er met 0.0% Gold weer een nieuw segment toegevoegd aan de markt. Een segment waarmee een andere groep consumenten wordt aangesproken; namelijk de mannelijke pilsdrinker (leeftijd 30-50), die op zoek is naar meer smaakbeleving. Bavaria 0.0% Gold is gebrouwen tot in perfectie en is de top van alcoholvrij bier. 

Bavaria 0.0% Gold is vanaf oktober te verkrijgen in een sixpack fles en blik.

bavaria

www.bavaria.com