artikel

‘We realiseren ons dat onze sterke positie soms als bedreigend kan worden ervaren

Home

‘We realiseren ons dat onze sterke positie soms als bedreigend kan worden ervaren

Algemeen directeur Sander van der Laan van Albert Heijn zegt in een interview met Foodmagazine dat Albert Heijn rekening houdt met eventuele weerzin tegen het ontstaan van een lokale machtspositie. Om die reden heeft de marktleider de afgelopen periode enkele keren ‘nee’ gezegd, wanneer een nieuw vestigingspunt werd aangeboden.

Algemeen directeur Sander van der Laan van Albert Heijn zegt in een interview met Foodmagazine dat Albert Heijn rekening houdt met eventuele weerzin tegen het ontstaan van een lokale machtspositie. Om die reden heeft de marktleider de afgelopen periode enkele keren ‘nee’ gezegd, wanneer een nieuw vestigingspunt werd aangeboden.

Reageer op dit artikel