artikel

‘Die situatie proberen we te allen tijde te voorkomen.

Home

‘Die situatie proberen we te allen tijde te voorkomen.

Topman Olaf Noorman van Royaan zegt in het FD dat de snackfabrikant vanwege de stijgende vleesprijzen de prijzen van de kroketten van Van Dobben wel moet verhogen. Hij maakt zich daarom op voor felle prijsonderhandelingen met de supermarkten. Volgens hem is er sprake van een toenemende verharding in de relatie tussen fabrikanten en de winkelbedrijven. […]

Topman Olaf Noorman van Royaan zegt in het FD dat de snackfabrikant vanwege de stijgende vleesprijzen de prijzen van de kroketten van Van Dobben wel moet verhogen. Hij maakt zich daarom op voor felle prijsonderhandelingen met de supermarkten. Volgens hem is er sprake van een toenemende verharding in de relatie tussen fabrikanten en de winkelbedrijven. Blijven afnemers weigeren de prijsverhoging te accepteren, dan stopt de fabrikant in het uiterste geval de levering.

Reageer op dit artikel