artikel

‘Ah.nl heeft tussen de 2,5 en 3,5 miljoen unieke bezoekers per maand

Home

‘Ah.nl heeft tussen de 2,5 en 3,5 miljoen unieke bezoekers per maand

Jeroen Blaauw, manager e-business van Albert Heijn, zegt tegen Emerce dat de website van de marktleider maandelijks kan rekenen op miljoenen unieke bezoekers. Tijdens de kerstmaand loopt het op naar zes miljoen bezoekers. De Appie, de applicatie voor op de iPhone, is ondertussen door 200.000 mensen gedownload.

Jeroen Blaauw, manager e-business van Albert Heijn, zegt tegen Emerce dat de website van de marktleider maandelijks kan rekenen op miljoenen unieke bezoekers. Tijdens de kerstmaand loopt het op naar zes miljoen bezoekers. De Appie, de applicatie voor op de iPhone, is ondertussen door 200.000 mensen gedownload.

Reageer op dit artikel