artikel

In deze tijden is dit een belachelijk grote loonsverhoging

Home

CNV Dienstenbond-bestuurder Fedde Monsma is zeer opgetogen over de nieuwe cao die de vakbond heeft afgesproken voor de distributiecentra van Albert Heijn. De medewerkers krijgen er komend jaar 3 procent bij. Volgens Monsma spreekt er uit de loonsverhoging waardering voor de goede resultaten die Albert Heijn nog steeds behaalt.

In deze tijden is dit een belachelijk grote loonsverhoging

CNV Dienstenbond-bestuurder Fedde Monsma is zeer opgetogen over de nieuwe cao die de vakbond heeft afgesproken voor de distributiecentra van Albert Heijn. De medewerkers krijgen er komend jaar 3 procent bij. Volgens Monsma spreekt er uit de loonsverhoging waardering voor de goede resultaten die Albert Heijn nog steeds behaalt.

Reageer op dit artikel