artikel

In deze tijden is dit een belachelijk grote loonsverhoging

Home

In deze tijden is dit een belachelijk grote loonsverhoging

CNV Dienstenbond-bestuurder Fedde Monsma is zeer opgetogen over de nieuwe cao die de vakbond heeft afgesproken voor de distributiecentra van Albert Heijn. De medewerkers krijgen er komend jaar 3 procent bij. Volgens Monsma spreekt er uit de loonsverhoging waardering voor de goede resultaten die Albert Heijn nog steeds behaalt.

CNV Dienstenbond-bestuurder Fedde Monsma is zeer opgetogen over de nieuwe cao die de vakbond heeft afgesproken voor de distributiecentra van Albert Heijn. De medewerkers krijgen er komend jaar 3 procent bij. Volgens Monsma spreekt er uit de loonsverhoging waardering voor de goede resultaten die Albert Heijn nog steeds behaalt.

Reageer op dit artikel