artikel

‘Ik vraag me ook af of Albert Heijn dat wel aankan

Home

‘Ik vraag me ook af of Albert Heijn dat wel aankan

Commercieel directeur Colette Cloosterman-van Eerd van Jumbo zegt in het Brabants Dagblad teleurgesteld te zijn dat de Jumbo in Rosmalen niet kan profiteren van de kerstdrukte, aangezien de winkel uiterlijk 15 december de deuren moet sluiten. De Albert Heijn in Rosmalen was, samen met de Lidl, een van de bezwaarmakers tegen de Jumbo. Cloosterman-Van Eerd […]

Commercieel directeur Colette Cloosterman-van Eerd van Jumbo zegt in het Brabants Dagblad teleurgesteld te zijn dat de Jumbo in Rosmalen niet kan profiteren van de kerstdrukte, aangezien de winkel uiterlijk 15 december de deuren moet sluiten. De Albert Heijn in Rosmalen was, samen met de Lidl, een van de bezwaarmakers tegen de Jumbo. Cloosterman-Van Eerd betwijfelt of de Albert Heijn de stroom Jumbo-klanten tijdens de kerstperiode wel op een goede manier kan bedienen.

Reageer op dit artikel