artikel

Jammer dat Albert Heijn nu geen filmpromotie heeft

Home

Jammer dat Albert Heijn nu geen filmpromotie heeft

Groentemerk Hak brengt reclameboegbeeld Martine Bijl digitaal tot leven op de winkelvloer. Bij verschillende supers probeert een hologram de bezoekers tot het kopen van Hak-producten te verleiden. Creative director Poppe van Pelt hoopt voor de toekomst op meer toepassingen van het hologram. Van Pelt zegt in het Financieele Dagblad in Albert Heijn een partij te […]

Groentemerk Hak brengt reclameboegbeeld Martine Bijl digitaal tot leven op de winkelvloer. Bij verschillende supers probeert een hologram de bezoekers tot het kopen van Hak-producten te verleiden. Creative director Poppe van Pelt hoopt voor de toekomst op meer toepassingen van het hologram. Van Pelt zegt in het Financieele Dagblad in Albert Heijn een partij te zien die een nieuwe Star Trek-film op deze manier goed kan promoten op de winkelvloer.

Reageer op dit artikel