artikel

Een zeventien meter lang schap haal je niet zomaar even leeg

Home

Een zeventien meter lang schap haal je niet zomaar even leeg

Woordvoerder Anoesjka Aspeslagh van Albert Heijn licht het besluit toe om de vier vestigingen van Albert Heijn op Koninginnedag in Groningen te sluiten. Alle alcoholverkopende winkels moesten dicht in een deel van de stad. AH vindt de maatregel van de gemeente onbegrijpelijk, omdat het bedrijf zich naar eigen zeggen altijd keurig aan de regels houdt […]

Woordvoerder Anoesjka Aspeslagh van Albert Heijn licht het besluit toe om de vier vestigingen van Albert Heijn op Koninginnedag in Groningen te sluiten. Alle alcoholverkopende winkels moesten dicht in een deel van de stad. AH vindt de maatregel van de gemeente onbegrijpelijk, omdat het bedrijf zich naar eigen zeggen altijd keurig aan de regels houdt wat betreft de verkoop van alcohol aan minderjarigen.

Reageer op dit artikel