artikel

Warme bakkers moeten supers niet als concurrenten zien

Home

Warme bakkers moeten supers niet als concurrenten zien

Supermarktmanager Pieter Kuizenga van de Jumbo in winkelcentrum de Beren in Groningen praat in Bakkerswereld over de succesvolle samenwerking met de plaatselijke warme bakker Wilfred Haafs. Naast het eigen Jumbo-assortiment gaan er wekelijks 7000 broden van de bakker in de Jumbo over de toonbank. Dat is bijna 70 procent van het totale assortiment. Kuizenga zegt […]

Supermarktmanager Pieter Kuizenga van de Jumbo in winkelcentrum de Beren in Groningen praat in Bakkerswereld over de succesvolle samenwerking met de plaatselijke warme bakker Wilfred Haafs. Naast het eigen Jumbo-assortiment gaan er wekelijks 7000 broden van de bakker in de Jumbo over de toonbank. Dat is bijna 70 procent van het totale assortiment. Kuizenga zegt dat er grote kansen liggen voor bakkers binnen supermarkten, aangezien er op deze manier meer consumenten in aanraking komen met het brood van de warme bakker.

Reageer op dit artikel