artikel

Vroeger zat C1000 hier. Die zag je niet op een ondernemersavond.

Home

Vroeger zat C1000 hier. Die zag je niet op een ondernemersavond.

Supermarktmanager Peter Turkenburg van de Albert Heijn aan de Rotterdamse Strijenstraat zegt in het AD dat zijn winkel cruciaal is voor de toekomst van de wijk Hillesluis. De aanwezigheid van Albert Heijn geeft volgens Turkenburg andere lokale bedrijfjes een impuls. Die impuls ontbrak, toen de concurrentie er nog zat, aldus Turkenburg. Hillesluis is een wijk […]

Supermarktmanager Peter Turkenburg van de Albert Heijn aan de Rotterdamse Strijenstraat zegt in het AD dat zijn winkel cruciaal is voor de toekomst van de wijk Hillesluis. De aanwezigheid van Albert Heijn geeft volgens Turkenburg andere lokale bedrijfjes een impuls. Die impuls ontbrak, toen de concurrentie er nog zat, aldus Turkenburg. Hillesluis is een wijk met relatief veel verouderde woningen, hoge werkloosheid en een eenzijdig winkelbestand.

Reageer op dit artikel